Jump to content
RockWare Support Forum
Sign in to follow this  
Zhou Lang

How to set up the inffluent-end as constant

Recommended Posts

Dear Sir or Madam,

I am sorry to disturb you. I set up a very sample TOUGHREACT model, just considering the 1D advection-dispersion and adsorption problem. The flux was injected in the first cell, then the C/C0 in the first cell should be 100%. However, the value in my problem was just about 56%, instead of 100%. So I was wondering what is wrong with my model and how to fix it. Thank you!

Best regards,

LZ

post-19388-0-58775200-1466523968_thumb.jpg

post-19388-0-36026000-1466523978_thumb.jpg

post-19388-0-81277600-1466524540_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry, but I'm not sure how to answer your question. If you would like to send your SIM file to Alison @ rockware.com, I would be happy to look into this further.

Best Regards,
Alison

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry, but I'm not sure how to answer your question. If you would like to send your SIM file to Alison @ rockware.com, I would be happy to look into this further.

Best Regards,

Alison

Dear Alison,

Thank you for your reply.The problem has been solved. Thank you again.

Best regards,

Lang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×