Jump to content
RockWare Support Forum
Sign in to follow this  
reni

HydroGeo Analyst - 3D Explorer

Recommended Posts

I started using Hydro GeoAnalyst last week and have added my own list of material specification. In the cross section it is shown perfectly, but when I start the 3D Explorer it opens a blank window and no cross section is loaded. While using for example the material specification of DIN 4023 it works out perfectly.

Can anybody help me with this problem? Do I have to change any settings for using my own list? I used .jpg pictures for the soil material, if that is any help.

Thank you in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The material specification list has a default required size of 32 by 32 pixels. If the images being used are larger than this size, they may not be compatible with the 3D Explorer component and will need to be edited to get it to that pixel size.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The material specification list has a default required size of 32 by 32 pixels. If the images being used are larger than this size, they may not be compatible with the 3D Explorer component and will need to be edited to get it to that pixel size.

Thank you very much! That was the solution to the problem. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×